Opinie o produktach
Tomasz 2017-08-16

BCS, dobra kamera w swojej cenie

Emil 2017-08-16

ok

Janusz Sitarski 2017-08-10

ok

BSR Computers 2017-08-03

Przyjazny interfejs, bardzo intuicyjny i świetnie przygotowany. Łatwa konfiguracja kamer. Polecam serię BCS POINT :)

BSR Computers 2017-08-03

Dobra jakość w przystępnej cenie. Polecam serię BCS POINT :)

BSR Computers 2017-08-03

Jak dotąd żaden nie zawiódł. Polecam

Tomasz 2017-08-03

Mam nadzieje ze ta przetwornica wytrzyma kolejne 3 lata i zabezpieczy nagrywarke przed spaleniem.

Adam 2017-07-27

Na potrzeby transmisji zmniejszona jakość, ale i tak dobra. Obraz można zobaczyć na żywo https://www.youtube.com/watch?v=CFphq2CJM4c

Adam 2017-07-27

Bardzo wygodne rozwiązanie. Można by dać miejsce na duży dławik, a switch mógł by mieć gniazda w dół, ale to kosmetyka.

Adam 2017-07-27

Jestem zaskoczony jakością obrazu szczególnie nocą. Na potrzeby transmisji zmniejszona jakość, ale i tak dobra. Obraz można zobaczyć na żywo https://www.youtube.com/watch?v=8K_JhZCTaMs

Adam 2017-07-27

Bardzo dobry produkt. Do dławika wchodzi rurka 16. Wygodnie i elegancko.

Tranzakcj aprzebiegła bez zastrzeżeń. 2017-07-20

.

Tranzakcj aprzebiegła bez zastrzeżeń. 2017-07-20

.

Zikom 2017-06-11

Dobra jakość do ceny

Zikom 2017-06-11

OK

Zikom 2017-06-11

Dobra sprawność

Zikom 2017-06-11

Małe wymiary, funkcjonalność

e-scs 2017-06-07

Znakomity rejestrator. Ma wszelkie niezbędne funkcje. Nie ma poroblemu z konfiguracją. Błyskawiczna dostawa.Kontakt ze sklepem znakomity. Doradzwtwo i obsługa w pełni profesjonalna, bardzo wysoki poziom. Polecam w 100%

Tomasz 2017-05-22

Funkcjonalność zadowalająca. Mam jednak zastrzeżenia do wykonania. Bardzo przeszkadza głośna praca wentylatora. Pracownik wsparcia technicznego sugeruje: "Wentylator można odpiąc od płyty głownej ryzykując przegrzewanie się urzadzenia/HDD Drugim wyjściem jest poszukanie sobie na rynku takiego wentylatora który będzie Pana w pełni satysfakcjonował." Jeśli urządzenie będzie montowane w serwerowni to pewno nie ma problemu, jednak w instalacji domowej to pewien kłopot. Do tego brakuje gumowych nóżek.

Tomasz 2017-05-22

Działa bez zarzutu. Dobra jakość obrazu. Szeroki kąt widzenia. Dobra widoczność także w nocy.

Daniel 2017-05-16

Bardzo dobra kamerka

Daniel 2017-05-16

Bardzo dobra kamerka

KAMER-ON 2017-05-12

Kamera reprezentuje dobrą jakość za rozsądną cenę. Łatwy montaż, dzięki dedykowanemu adapterowi kable niewidoczne i tym samym bezpieczne. Szybka konfiguracja i......kolejny zadowolony klient:)

KAMER-ON 2017-05-12

Pozwala na estetyczny montaż kamery i ukrycie kabli.

KAMER-ON 2017-05-12

Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Mieści się w szafie Rack 10" Ostatnia aktualizacja BCS Manager umożliwia obsługę chmury.

gbanas1 2017-05-08

ok

gbanas1 2017-05-08

ok

gbanas1 2017-05-08

ok

Marcin - Telmarko 2017-05-04

Kamera bardzo uniwersalna, kompaktowy rozmiar, jakość obrazu OK, super wykonanie + wygoda w ustawianiu - beznarzędziowe

Marcin - Telmarko 2017-05-04

Kamera do polecenia, kompaktowy rozmiar i dobra jakość oraz ostrość obrazu. Widoczność w nocy na dobrym poziomie.

Marcin - Telmarko 2017-05-04

Kamera do polecenia w kategorii jakość/cena. Dobry obraz, w nocy ok.

Kamil 2017-05-04

Wszystko w porządku. Polecam

Kamil 2017-05-04

Polecam :)

Jimmy 2017-04-27

Niska ocena przede wszystkim za brak supportu online - choćby serwer ftp z firmware. Aktualnie rejestrator działa, ale musi mieć ustawiony codzienny restart, bo inaczej "gubi" kamery - potrzebne nowe FIRMWARE! Nie interesuje mnie dobieranie oprogramowania od innych marek. Nie da się wyłączyć DHCP na PoE - rejestrator usilnie przydziela kamerom swoje adresy. Trzeba pokombinować z maską podsieci i odciąć się od tej automatycznej puli adresów. Ogólnie OK. Posiada P2P (w specyfikacji nie wspomniano) i elegancko działa z apką na Androidzie.

Jimmy 2017-04-27

Towar taki jakiego się spodziewałem.

Jimmy 2017-04-27

Towar taki jakiego się spodziewałem.

Jimmy 2017-04-27

Niska ocena tylko ze względu na brak supportu online - choćby serwer ftp z firmware. Nie interesuje mnie dobieranie oprogramowania od innych marek. Sprzęt OK, a nawet więcej. Posiada P2P (w specyfikacji nie wspomniano) i elegancko działa z apką na Androidzie.

Jimmy 2017-04-27

Dostałem produkt jakiego się spodziewałem.

Arek 2017-04-22

Użytkuję go już prawie dwa lata, nie mam z nim żadnych kłopotów, prosty w obsłudze, polecam rejestrator jak i kamery BCS.

iKwadrat.pl 2017-04-14

Polecam

iKwadrat.pl 2017-04-14

Polecam

KAMER-ON 2017-01-29

Potrzebowałem taniej kamerki 720p. Ta spełniła moje oczekiwania i oczekiwania klienta.

KAMER-ON 2017-01-29

Tania, solidna, oferująca rozsądny obraz w dzień. Przy braku oświetlenia jest gorzej ale tragedii nie ma.

KAMER-ON 2017-01-29

Dobra jakość obrazu za dobrą cenę.

KAMER-ON 2017-01-29

Dobra jakość obrazu. Bezproblemowy montaż dzięki PoE. Dobry oświetlacz IR. Rozsądna cena.

Arris 2017-01-11

Dobra jakość, łatwy montaż.

Arris 2017-01-11

Dobra jakość, łatwy montaż.

B&N Electric 2017-01-10

Kamera konstrukcyjnie jest niezbyt udana. Główny pierścień ustalający trudno jest dokręcić, bo bardzo słabo trafia na gwint. Kiedy w końcu uda się trafić i zacznie się nakręcać (co wcale nie jest takie łatwe i pewne - w jednej z kamer gwint się po prostu uszkodził), to wcale nie jest powiedziane, że po dokręceniu kamera będzie rzeczywiście unieruchomiona. Raptem 3 z 8 kamer dało się dokręcić tak, aby kamery nie można było potem łatwo przesunąć. Sam obraz, pomimo 4Mpx, również dość słaby. Duża ziarnistość obrazu w połączeniu ze zbyt szybkim przełączaniem kamery w podczerwień daje się trochę we znaki. Więcej tej kamery nie kupię.

B&N Electric 2017-01-10

Rejestrator, jak na ekonomiczną wersję przystało, jest całkiem w porządku. Przeszkadza jedynie brak odtwarzania synchronicznego wszystkich kanałów - max 4 w pełnej rozdzielczości. Oczywiście, otwierając rejestrator w celu zainstalowania dysku można mieć wrażenie, że cena jest wzięta z kosmosu - mała płytka elektroniczna, za którą zapłacić trzeba niemało!

B&N Electric 2017-01-10

Dysk, jak dysk. Pracuje bardzo dobrze i nie ma się do czego przyczepić.

B&N Electric 2017-01-10

Zasilacz bardzo fajny, diody informujące o poprawnej pracy każdego kanału są dużym plusem. Polecam!

RobOdr 2017-01-02

Polecam kamery, średnia półka,-

RobOdr 2017-01-02

Polecam rejestrator, średnia półka,-

RobOdr 2017-01-02

Zasilacz OK, polecam,-

KAMER-ON 2016-12-20

Świetny stosunek cena-jakość. Polecam.

Mariusz Slusarczyk 2016-12-19

Mogę serdecznie polecić rejestrator łatwy w konfiguracji z zmiennym ip wszystko działa płynnie nie mam żadnego problemu w podgladzie na komputerze czy smartfonie z dowolnego miejsca.

paweł 2016-12-19

Wszystko ok polecam

paweł 2016-12-19

Wszystko ok polecam

KAMER-ON 2016-12-15

Idealny do montażu w szafie rack. Umożliwia uporządkowanie plątaniny kabli.

Marek 2016-12-13

Rejestrator prosty w obsłudze, bezproblemowa konfiguracja, polecam

Marek 2016-12-13

Bardzo dobra kamera, zastosowałem na myjni samochodowej, polecam

Marek 2016-12-13

Bardzo dobra kamera, zastosowałem na myjni samochodowej, polecam

Marek 2016-12-13

Bezproblemowa praca dysku, zobaczymy po 3 latach :)

Marek 2016-12-13

Zastosowałem 2 po 4 POE, mały, poręczny dostęp w obudowie, żadnych opóźnień - ok

Monty 2016-12-06

Kamerka pozytywnie zaskakuje jakością obrazu, na ten moment nie znalazłem wad.

KAMER-ON 2016-12-01

System zapewnia szybki i bezproblemowy montaż kamer zasilanych POE. Mam kilka instalacji na tym modelu i ponad 1rok żadnych problemów.

RobOdr 2016-11-28

Przyzwoite urządzenia, polecam,-

Marek 2016-10-20

Kamery wykorzystano do specjalistycznego systemu rejestracji symulacji medycznych. Dzięki możliwości oglądania obrazu w obszarze 360 stopni daje możliwość analizy pracy i koordynacji całego zespołu symulacyjnego. Kamery w 100% spełniają nasze wymogi, a oferowana rozdzielczość z nawiązką spełnia nasze wymagania.

Jimmy 2016-10-13

Używam miesiąc. Jest ok - zwłaszcza w tak przystępnej cenie. Póki co analog, ale może za jakiś czas będzie okazja do przestawienia na HD-CVI .

KAMER-ON 2016-10-13

Dobry stosunek ceny do jakości. Przyzwoity poziom wykonania. Duży pozytyw.

KAMER-ON 2016-10-13

Szybka i bezproblemowa konfiguracja. Obsługuje kam IP. Jest kompatybilny z analogami, doskonały na rozbudowę starego systemu analogowego.

Dantel 2016-10-12

Produkt zgodny z opisem, warty zainteresowania. Polecam.

Dantel 2016-10-12

Produkt zgodny z opisem, warty zainteresowania. Polecam.

Darek 2016-10-11

Bardzo fajny sprzęt. Bezproblemowa instalacja, mogę zaglądać na kamery poprzez internet z odległości kilkuset kilometrów.

Darek 2016-10-11

Fajna kamera, jedyna wada to, że trochę "wąsko" widzi

Darek 2016-10-11

Dobry sprzęt, polecam.

Darek 2016-10-11

Daje rade.

Damian 2016-10-10

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Zamówiony towar zgodny z opisem. Polecam.

Leszek 2016-10-03

Solidna obudowa, Dobra jakość obrazu, choć nie zauważyłem różnicy w stosunku do wersji 2 Mpix. Dla mnie jednak najważniejsze, że wpinam i zapominam. Mam nadzieję,ze 3 Mpix będą pod tym względem identycznie działały jak poprzedniczki.

Leszek 2016-10-03

Wygodne, jednak Cena trochę za wysoka. Tam gdzie nie ma podwieszanego sufitu a estetyka ma znaczenie to ma to sens, natomiast w magazynach czy miejscach gdzie da się inaczej schować kabel szkoda podnosić koszty inwestycji.

aj 2016-09-19

po 4 miesiacavh uzytkowania kamera sniezy w nocy jak szalona. jesli instalatorzy lub bsc maja rozwiazanie - zmienie opinie

Adrian 2016-09-13

Produkt jak najbardziej godny polecenia. Osobiście posiadam 3 takie kamery, które działają bez zarzutu. Podgląd z kamer w telefonie komórkowym super!! Ogólnie 5+ za całokształt. PS: podziękowanie firmie za doradztwo i szybką i profesjonalną obsługę.

Dantel 2016-09-11

towar zgodny z zamówieniem , realizacja bez zarzutu. Polecam

Dantel 2016-09-11

towar zgodny z zamówieniem , realizacja bez zarzutu. Polecam

Dantel 2016-09-11

towar zgodny z zamówieniem , realizacja bez zarzutu. Polecam

Ład-bud 2016-09-05

Kamerę posiadam krótko więc trudno wydać jakąś konkretną opinię .Towar przed zakupem był kalkulowany do potrzeb i takie walory posiada jakie były oczekiwania. Jakość produktu bardzo dobra.

Konrad 2016-09-05

Najlepszy stosunek ceny do jakości.

BJ 2016-09-02

Produkt zgodny z zamówieniem.

BJ 2016-09-02

Produkt zgodny z zamówieniem.

Kryniu 2016-08-09

Sprzęcik Super. 100% zadowolenia.

Kryniu 2016-08-09

Kamery działają poprawnie. W dzień bardzo dobry obraz. Gorzej przy dużym kontraście biały czarny. Kamera się gubi.

Kryniu 2016-08-09

Zasilacz bardzo dobry.

robert 2016-08-05

Kupiłem ten dysk do rejestratora NVR4108 i beret ,rospedza i rospedza i n ie widzi cos kreci ale nie widzi go wtopa .

Odpowiedź sprzedawcy: Witam, Dysk może być obarczony wadą fabryczną, w przypadku zakupienia dysku w naszym sklepie prosimy o kontakt z naszym serwisem.

Robert 2016-06-30

Ogólnie rejestrator działa OK, wygląda OK. Mam kilka uwag: mocowanie na dyski nie jest zbyt kompatybilne z typowymi dyskami twardymi, nawet tymi specjalnymi do monitoringu, nie daje się przykręcić dysku na 4 śruby do szyny mocującej. Ponadto przydała by się współpraca z kamerami większej ilości producentów, tzn. np. współpracuje z Signal (na ustawieniu Onvif), ale nie da się zmienić ustawień kamery poprzez rejestrator, trzeba się połączyć z kamerą bezpośrednio.

Dariusz Pietrasz - Stimo Niedz 2016-06-28

Witam, mam pytanie o dostępność produktu, cenę netto i czy wspiera onvif Pozdrawiam Dariusz Pietrasz

Waldemar Brylak 2016-06-20

SUPER

Andrzej Grynicz 2016-06-20

Bardzo dobra jakość , łatwość montażu.Działa bezproblemowe.Cena przystępna.

Andrzej Grynicz 2016-06-20

Zasilacz bardzo wydajny.Polecam każdemu montażyście.Cena ok

Andrzej Grynicz 2016-06-20

Jako zasilanie wewnętrzne zdaje egzamin.Polecam.

Andrzej Grynicz 2016-06-20

Jest ułatwiający w montażu.Bardzo ładnie układa się co usprawnia pracę

Andrzej Grynicz 2016-06-20

Fajne urządzenia.Polecam

Mankowski 2016-06-15

Bezsprzecznie najlepiej zainwestowany czas w poszukiwanie osprzętu,10 na 10

Leszek 2016-06-08

Kupiony do wymiany za identyczne rozwiązanie konkurencji MWPower. Na plus Prawdopodobnie szybszy procesor lub lepsze oprogramowanie wyraźne wrażenie szybszego działania.. Oprogramowanie niemal intuicyjne, ale to może być złudne bo je po prostu już znamy. Generalnie jak chcemy mieć święty spokój i pewny rejestrator, nie należy szukać tańszych substytutów :) Rozwiązanie z wbudowanym PoE idealne dla małych instalacji, mniej urządzeń mniej kabli.

Adam 2016-05-20

W zupełności spełnia moje oczekiwania.

Adam 2016-05-09

Dobra jakość obrazu.

jimmy 2016-05-09

Zgodny z oczekiwaniami.

jimmy 2016-05-09

Niestety diody zdradzają swą obecność w ciemności (pasmo widzialne)... Nikt ze sklepu nie chciał odpowiedzieć na zapytania e-mail dotyczące produktu.

jimmy 2016-05-09

Niestety diody zdradzają swą obecność w ciemności (pasmo widzialne)...

jimmy 2016-05-09

Bardziej ufam WD niż Seagate.

jimmy 2016-05-09

...

jimmy 2016-05-09

Działa prawidłowo z HD-CVI na 50-60m skrętki (nie sprawdzałem większych odległości).

jimmy 2016-05-09

Działa prawidłowo z HD-CVI na 50-60m skrętki (nie sprawdzałem większych odległości).

buczak 2016-05-07

dobry rejestrator polecam

buczak 2016-05-07

polecam

buczak 2016-05-07

polecam

buczak 2016-05-07

polecam

buczak 2016-05-07

polecam

buczak 2016-05-07

polecam

buczak 2016-05-07

polecam

Cezary Pisarewicz 2016-05-07

Tak jak w opisie

Cezary Pisarewicz 2016-05-07

świetna kamera

zpulik 2016-04-27

Towar zgodny z opisem, realizacja zamówienia trwała zbyt długo.

R. Górecki 2016-04-26

Kupiony przeze mnie zasilacz działa poprawnie. Jest niewielki i ładny w formie , estetycznie wykonany. Cena produktu rozsądna. Zamówienie zostało zrealizowane w bardzo krótkim czasie. Polecam produkt i firmę.

Grzegorz 2016-04-18

Kamera do systemów analogowych, wewnętrzna, dosyć trudno precyzyjnie wyostrzyć (mam wrażenie ,że śrubki blokujące obiektyw albo gniazda zaraz się złamią) ale udaje się.

Grzegorz 2016-04-18

OK

Wiesław Ślawski 2016-04-08

Mimo niskiej ceny jest funkcjonalny i dobrze spełnia rolę uchwytu do kamery video.

K***R 2016-03-24

przesłany towar zgodny z zamówieniem

K***R 2016-03-24

przesłany towar zgodny z zamówieniem

Grzegorz Marcisz 2016-03-16

B. dobry wybór. Dobra jakość.

Konrad 2016-03-11

Kamera godna polecenia. Obraz dobrej jakości zarówno dzień jak i w nocy.

Adam 2016-03-07

Działają. Zainstalowałem ich kilka i nie było żadnych problemów.

Adam 2016-03-07

Bez problemów z transmisją FHD.

Adam 2016-03-07

Działa skutecznie.

Adam 2016-03-07

Fajny i nie drogi rejestrator. Ma możliwość zamontowania na ścianie.

Adam 2016-03-07

Porządna kamera.

Adam 2016-03-07

Niezawodne wtyczki.

M*****a 2016-03-01

Rejestrator spełnia wszystkie wymagania. Intuicyjna obsługa przez użytkownika.

M*****a 2016-03-01

Kamera spełnia wszystkie założenia. Bardzo dobre odwzorowanie szczegółów. Polecam wszystkim, 2 MPX jest optymalną rozdzielczością.

M*****a 2016-03-01

Kamera spełnia wszystkie założenia. Bardzo dobre odwzorowanie szczegółów. Polecam wszystkim, 2 MPX jest optymalną rozdzielczością.

M*****a 2016-03-01

Most radiowy na tym sprzęcie daje radę w 100%, 4 kamery 2 Mpx - nie ma żadnej różnicy czy to LAN czy WI-FI.

wascidar 2016-02-25

Bardzo dobra jakość obrazu, przejrzysta konfiguracja.

wascidar 2016-02-25

Bardzo dobra jakość obrazu, przejrzysta konfiguracja.

wascidar 2016-02-25

Stabilna praca, duża ilość przydatnych funkcji, dobra praca serwera www.

Tedi 2016-02-21

Od niedawna jestem użytkownikiem tego modelu, także więcej w przyszłości. Wygląd ok, brak możliwości ustawienia mniejszej wartości prealarmu niż 30 s nagrywania ruchu, wydłuża to przeglądanie zdarzeń, 10 s jest wystarczające. Kolejnym problemem ale to mają wszystkie BCS-y wyłączanie dysku gdy napięcie zasilające spadnie poniżej 12 V. Można go awaryjnie zasilać tylko z UPS-a, odpadają takie zasilacze jak np Pulsar gdzie akumulator jest odłączany przy 10,5 V. Różnica jest taka, że na UPSie rejestrator pracuje 15 do 35 minut a stosując zasilacz np. Pulsaru 10 do 12 godzin nie jest problemem. W miarę dobra w porównaniu z innymi rejestratorami jest jakość nagrywanego dźwięku. Szkoda, że przesyłki nie można otrzymać do paczkomatu.

AG 2016-02-18

Uzupełnia opcje instalacji, ok.

AG 2016-02-18

Dobra kamera z audia. Bezproblemów, dobra jakość, dżięk OK.

AG 2016-02-18

Bezproblemowa.

Marcin 2016-02-12

Bardzo dobry i zgrabny rejestrator idealny do małych instalacji. Łatwość konfiguracji i podłączenia nie sprawia problemu z uruchomieniem systemu. Jedynie przy większej ilości urządzeń pobierających strumienie tnie się.

Marcin 2016-02-12

Super kamera z bardzo dobrze wykonana, jakość obrazu dobra w kolorze i w podczerwieni. W kolorze możliwość rozpoznania twarzy z odległości około 8m

Marcin 2016-02-12

Trochę głośny, jak się będzie dalej sprawował to się okaże.

Piotr Straszewski 2016-02-09

Polecam!

Piotr Straszewski 2016-02-09

Polecam!

Konrad 2016-02-08

Kamera solidna i wytrzymała. Obraz bardzo dobry zarówno w nocy jak i w dzień.

Jerzy 2016-02-02

Wszystko jest OK. Jedyny kłopot, to śruby z gwintem calowym.

Adam 2016-01-26

Łatwy w konfiguracji i uniwersalny. Sam rozpoznaje rodzaj sygnału z kamery.

Adam 2016-01-26

Duże możliwości dopasowania do otoczenia. Dobra jakość obrazu. Może pracować na starej instalacji.

Z***M 2016-01-25

dobra jakość do ceny

Staszek 2016-01-14

jakość - słabe mocowanie stopki , estetykę - bez zastrzeżeń, stosunek jakość/cena ++, ogólne wrażenie - delikatne śnieżenie obrazu przy małych odległościach

Staszek 2016-01-14

bez zastrzeżeń

Mateusz Popiołek 2016-01-14

Wszystko gra.

Mateusz Popiołek 2016-01-14

OK.

Marek 2016-01-14

Rejestrator łatwy w obsłudze i konfiguracji. Posiada wiele funkcji, w zasadzie wszystkie, które są niezbędne do stworzenia niewielkiego systemu monitoringu. Możliwy dostęp poprzez obsługę myszką i np telewizor, poprzez komputer, smartfon lub tablet, a także z sieci zewnętrznej z dowolnego miejsca na świecie.

Marek 2016-01-14

O rozdzielczości kamery nie ma sensu pisać, jest taka ,jaką podaje producent. Jeśli ktoś chce większa, to taką kamerę kupuje. Obudowa kamery jest solidna, wykonana z metalu, malowana proszkowo. Mocowanie do ściany na 3 śruby, możliwość regulacji kątów w pełnym zakresie. Obraz bardzo czytelny także w trybie nocnym, gdzie oświetlenie podczerwone ładnie oświetla teren.

Marek 2016-01-14

Wykonana solidnie, możliwość regulacji kąta obiektywu. Posiada slot na kartę microSD, co pozwala rejestrować obraz przy samodzielnej pracy kamery. Wbudowany mikrofon bardzo czuły, zarejestrowany dźwięk jest wyraźny, nawet szelesty czy dźwięki w tle (muzyka, szelest, tupanie nogami).

Marek 2016-01-14

Switch oceniam bardzo dobrze. Zasila 4 kamery PoE. Po podłączeniu urządzeń szybko zostaje wykryty tryb PoE. Bezproblemowa praca bez zawieszeń (8 urządzeń w sieci LAN).

Marek 2016-01-14

Dysk cichy, współpracuje z rejestratorem BCS-NVR0801E. O jakości i trwałości można będzie się wypowiedzieć za kilka lat.

Marek 2016-01-14

O rozdzielczości kamery nie ma sensu pisać, jest taka ,jaką podaje producent. Jeśli ktoś chce większa, to taką kamerę kupuje. Obudowa kamery jest solidna, wykonana z metalu, malowana proszkowo. Mocowanie do ściany na 3 śruby, możliwość regulacji kątów w pełnym zakresie. Obraz bardzo czytelny także w trybie nocnym, gdzie oświetlenie podczerwone ładnie oświetla teren.

Tomasz Sęsoła 2015-12-29

Urządzenie przetestowałem z kamerami analogowyni - działa poprawnie z IP - nie mam , więc nie sprawdziłem , podobnie audio ale NIE działa z kamerami AHD - czarny ekran na wyświetlaczu, problem (prawdopodobnie ) z kodowaniem sygnału video Ogólne wrażenie - urządzenie lekkie ale sprawia wrażenie solidnego , dobra jakość plastiku Dość wolno sie ładuje , ale po pozostawieniu na noc na ładowarce powinno wytzrymać kilka godzin normalnej pracy

XardasLord 2015-12-14

Świetna kamera, polecam.

Tester 2015-12-12

Piękne wszystko

Adam Żykowski 2015-12-08

Rewelacyjny produkt, za rozsądną cene

Adam Żykowski 2015-12-08

Rewelacyjny produkt, w tej klasie cenowej

Adam Żykowski 2015-12-08

Rewelacyjny produkt, w tej klasie cenowej

Adam Żykowski 2015-12-08

Rewelacyjny produkt, w tej klasie cenowej

Adam Żykowski 2015-12-08

Rewelacyjny produkt, w tej klasie cenowej

sa***y-s*****s.eu 2015-12-01

Jedne z najlepszych kamer analogowych jakie montowałem. Rzadko idzie spotkać 800Tvl w systemie analogowym. Polecam.

DAG 2015-11-24

Zgrabna obudowa, prosty w konfiguracji, Polecam

TOHVER 2015-11-24

Polecam

TOHVER 2015-11-24

Polecam

TOHVER 2015-11-24

Polecam

Paweł 2015-10-30

Świetna kamera!

Wysocki_P 2015-10-14

Dobry oświetlacz, diody nie oślepiają, zasięg jak w opisie.

Młody 2015-09-14

Konfiguracja rejestratora jest bardzo łatwa a sama instalacja monitoringu błyskawiczna dzięki wbudowanemu switchowi PoE.

Jedi 2015-08-27

Obraz z kamery jest bardzo dobry. Kamerka ta pokazuje różnicę między starą technologią analogową a HDCVI.

Tomala 2015-08-27

Prosty rejestrator, funkcjonuje jak należy. Opcja trybrydy działa zdecydowanie na plus.

Bartek 2015-08-24

Produkt dobry jakościowo. Niestety nie działa z zewnętrznym oprogramowaniem, a BCS zwleka z wydaniem dedykowanego softu.

Michał 2015-08-03

obudowa zakłóca czytniki kart bezprzewodowych

Peter 2015-07-28

Bardzo dobry rejestrator. Mam do niego podłączone dwie kamery DMHC4130IR3 i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że obraz w podglądzie i nagraniach jest super.

Grzegorz 2015-07-27

Łatwy w montażu. Paski bardzo mocno ułatwiają montaż.

Grzegorz 2015-07-27

Łatwy w montażu, dobry materiał

Marek 2015-06-30

POLECM. Kamere instalowałem w domku jednorodzinnym. Kąt patrzenia 90 stopni (naprawdę) , obraz 1 klasa reakcja kamery na komendy: expresoawa. Nie znalazłem żadnych wad

Łukasz 2015-06-24

Polecam produkt. Jak na taką cenę to ma bogate menu. Konfiguracja intuicyjnie prosta i dobrze współpracuje z kamerami. Żadnych problemów z konfigurację sieciową. W razie pytań super pomoc pracowników sklepu BCS

Marciniak 2015-06-24

Zdalna regulacja obiektywu znacznie ułatwia instalacje. Kamera godna polecenia gdy komuś zależy na jakości obrazu oraz funkcjonalności.

Instalator 2015-06-02

Zainstalowałem dużo tych rejestratorów i jeszcze nie miałem klienta, który nie byłby zadowolony. Model ten doskonale nadaje się do nieco mniejszych systemów monitoringu.

Zdzichu z Łodzi 2015-05-02

Rejestrator posiada bardzo przydatną funkcję hybrydy. Przesiadając się z rejestratora innej firmy obawiałem się że obsługa może być skomplikowana, okazało się że niepotrzebnie ponieważ menu BCS'a jest proste i intuicyjne.

Warszawiak 2015-04-29

Kamera posiada solidną i ładną obudowę, dodatkowo na plus można zapisać duży zakres regulacji ogniskowej. Polecam!

Paweł Z. 2015-04-25

Kamera prosta w instalacji oraz obsłudze. Posiada bardzo dobry promiennik IR

Grzesiek 2015-04-23

Mała, estetycznie wykonana kamerka. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

Alpar 2015-04-20

Jestem bardzo zadowolony z załatwionej transakcji- polecam

User2009 2015-03-11

Mocny zasilacz przemyslowy + plytka z bezpiecznikami. Dobrze sprawdzil sie przy kamerach instalowanych w duzych odleglosciach od rejestratora. Zaskoczyl mnie tylko brak przewodu zasilajacego (nie ma go w zestawie). Trzeba pamietac zeby zorganizowac sobie przewod z wtyczka jezeli nie mamy bezposrednio w miejscu montazu wyprowadzonego przewodu 230V.

User2009 2015-03-11

Proste w obsludze i niezawodne urzadzenie. Menu w jez. polskim bardzo ulatwia obsluge uzytkownikowi koncowemu.

Antoni 2015-02-12

Zakupiony dysk twardy został zamontowany do rejestratora (BCS-DVR0401QE III ) Wszystko działa prawidłowo i nie było żadnych problemów z montażem. Zamówiony towar otrzymałem w dwóch dniach. Polecam zakupy w tym sklepie.

Grześ 2015-02-12

Bardzo dobra kamer z dobrą jakością obrazu. Prosta w instalacji. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

Grzegorz 2015-02-11

Ładnie wygląda ale jeszcze nie podłączałem

Sebastian 2015-02-11

Bardzo słaby rejestrator na 10 zainstalowanych z 5 są duże problemy. Głównie dotyczą HDD, po zapełnieniu dysku przestaje widzieć HDD, nie nagrywa etc...

Odpowiedź sprzedawcy: Witam, czy dyski znajdują się na liście urządzeń kompatybilnych dostępnej na naszej stronie oraz czy w rejestratorach ustawiono funkcję nadpisywania dysku po zapełnieniu? W razie problemów ze sprzętem prosimy o kontakt z naszym działem technicznym.

slawek 2015-02-10

Towar jest OK. Bardzo korzystny zakup biorąc pod uwagę jakość a cena. Działanie systemu również bez problemowe.

szlag*****et 2015-02-10

Dobry adapter montażowy. Duży zapas na łączenie i zapas. Prosty w montażu.

szlag*****et 2015-02-10

b.dobra jakość co do ceny. Czysty obraz w dzień jak i w nocy. Polecam

Piotr_K 2015-02-09

Kamera jest łatwa w instalacji i konfiguracji oraz wygląda bardzo estetycznie. Jak poprzednicy wspomnieli IR spełnia swoją rolę. Wszyscy klienci u których instalowałem ten model są zadowoleni.

Kar** Dis*****tion 2015-02-04

Myśle, ze jedna z najlepszych kamer analogowych z jakimi miałem styczność. Regulowany obiektyw i dobra jakość wykonania. Szczerze polecam, zainstalowałem już ponad 20 sztuk i spisują sie rewelacyjnie.

Kar** Dis*****tion 2015-02-04

Rejestrator spełnia wszelkie oczekiwania nowoczesnego, stabilnego monitoringu. Polecam, żadnych problemów nie odnotowałem.

Piotr 2015-02-03

Rejestrator jest prosty w obsłudze i konfiguracji a do tego posiada ciekawą funkcję hybrydy. Menu jest bardzo przejrzyste.

Krzysiek 2015-01-09

Dobry oraz tani, wszystko działa bez zarzutu, menu jest proste, przejrzyste i bardzo intuicyjne przez co ułatwia pracę nawet nie wprawionym użytkownikom.

Wojtek 2014-11-30

Zamontowaliśmy kolejną takową kamerę, pierwszą kilka miesięcy temu i jak na razie nie ma z nią problemów. Jakość obrazu bardzo dobra.

El****ar 2014-11-24

polecam kamer !!! bardzo dobrze obraz !!! także w nocy !!

El****ar 2014-11-24

polecam !!! dobry obraz za niewielką cenę!!!

El****ar 2014-11-24

za ta cenę bardzo polecam!!

Ka****ON 2014-11-07

Mała, dyskretna ale z dużym potencjałem. Dobry, czytelny obraz zarówno w dzień jak i w nocy. Łatwa w montażu i konfiguracji (zasilanie PoE, Onvif to niezaprzeczalne zalety) Polecam.

Wojciech Matusik 2014-10-30

Dobry produkt w dobrej cenie /gorąco polecam.

Mirek Tarnowski 2014-10-24

Opinia pozytywna zarówno dla przebiegu zamówienia jak i towaru. Jednak mam uwagę. Proponuję przy nazwie towaru na stronie internetowej i na zamówieniu dodać zakres wysięgnika, czyli "GL-224C 305-465". Muszę się przyznać, że chciałem zamówić uchwyt z wysięgiem ponad 600mm, ale nie wiedziałem, że istotna jest istotna literka w typie "C". Jednak po zamontowaniu okazało się, że wystarczył wysięg 450mm i dlatego towaru nie odesłałem. Dlatego proponuję to co na wstępie.

Marcin Medeksa 2014-10-21

Dysk działa bez zarzutu. Polecam.

Marcin Medeksa 2014-10-21

Urządzenie działa bez zarzutu. Polecam.

Wiola 2014-10-20

Polecam ten sklep.Fachowa pomoc .Szybka realizacja zamówienia.

BIT 2014-10-20

Prosty gadżet, a ułatwia instalację kamer na słupach. Gdyby tylko otwory pasowały pod kamery typu bullet BCS. Wiertło, gwintownik, śrubki i problem rozwiązany :) Polecam.

BIT 2014-10-20

Solidny adapter. Jest gdzie schować wszystkie połączenia i zapasy kabli.

BIT 2014-10-20

Jak na swoją cenę ma bardzo duże możliwości. Dysk jeden ale za to jaki chcemy a nie tak jak w przypadku niektórych markowych X razy droższych, że możemy zamontować tylko dysk taki jak pierwotnie założył producent. Jakość zapisu bardzo dobra, intuicyjne i proste menu bez zbędnych głupot. Uwaga przy zmianie hasła na dłuższe chyba niż 10 znaków, bo później tak długiego nie da się wpisać w Smart PSS'ie, ale problem dotyczy Smart PSS'a a nie NVR'a. W menu ustawień zmieni

BIT 2014-10-20

Mała, ładna, tania. Daje bardzo doby obraz. IR w nocy robi dobrą robotę, pod warunkiem, że brak jest opadów atmosferycznych. Doświadczalnie kąt widzenia ok 90 st. Wbudowany NVR ze zrzutem danych na ftp. Trzeba tylko popracować nad jakimś intuicyjnym softem do odtwarzania z ftp'a. Ogólnie polecam.

buliwwo 2014-10-19

Polecam sklep za bardzo fachową obsługę. Sprzęt BCS jak i ten DVR jest szyty na miary, wszystko działa stabilnie i pewnie.

Rajmund 2014-10-18

Bardzo solidny uchwyt, z przygotowanymi otworami na doprowadzenie przewodów bezpośrednio z ściany (niewidoczne wówczas) jak i też z prawej strony uchwytu. Na ścianie wraz z kamerą nie wygląda "wyzywająco" (a to już połowa sukcesu na wandali ).

Grigori 2014-10-16

To moja pierwsza kamera BCS, trochę czasu zajęło mi ustawienie jej pod detekcję ruchu, ale ogólnie jestem zadowolony z jakości obrazu i funkcjonalności. Szkoda, że nie ma wersji w ciemnej obudowie.

morris 2014-10-16

Dobra kamera za rozsądne pieniądze. Sporo tańsza od standardowej 5200IR, nie wszystkim potrzebne wejścia alarmowe czy audio.

Dariusz Grześkowiak 2014-10-16

Dobry widok w nocy ! Polecam.

Michał Zarzycki 2014-10-16

Dobry i tani rejestrator sieciowy, podłączyłem do niego 3 kamery BCS-TIP1130IR i chodzi bez zarzutu. Mam stały podgląd przez Internet. Jakbym kupował jeszcze raz wziąłbym w wersji z PoE BCS-NVR0401E-P.

Dane kontaktowe
  • Infolinia: 55 619 30 05
  • poniedziałek - piątek: 8:00 - 16:00
  • E-mail:

Wszelkie prawa zastrzeżone. Sklep i wykonanie MBS Systems 2017r. - dystrybutor BCS